Publikationen FG Landwirtschaft 2013
Albrecht, Stephan; R. Braun, Z. Heuschkel, F. Marí, J. Pippig (2013): Future of Food. State of the Art, Challenges and Options for Action. Munich. Oekom.
Albrecht, Stephan (2013): Agrartechnik. In: A. Grunwald (Hrsg.): Handbuch Technikethik. Stuttgart. Metzler. 249-253.
Gottschick, M. (Hrsg.); Knierim, A.; Baasch, S. (2013): Partizipation und Klimawandel – Ansprüche, Konzepte und Umsetzung, [Participation and Climate Change – requirements, concepts, and implementation], München, oekom verlag.
Döring, Martin und Susanne Stirn (2013): Contested fatty acids: A discursive analysis oft the EU Health Claims Regulation on Omega3 fatty acids, In: Röcklinsberg, Helena and Per Sandin (eds.) The ethics of consumption: The citizen, the market, and the law, Wageningen Academic Publishers, 399-404.
Gottschick, M. (2013): Reflexive Capacity in Local Networks for Sustainable Development. Integrating Conflict and Understanding into a Multi-Level Perspective Transition Framework, in Journal of Environmental Policy & Planning. Special Issue on Reflexive Governance.
Gottschick, M.; Ette, J. (2013): Etablierte Partizipationslandschaften. Hemmnis für Innovationen zur nachhaltigen regionalen Entwicklung und zur Anpassung an den Klimawandel?, in Knierim, A.; Baasch, S.; Gottschick, M.: Partizipation und Klimawandel – Ansprüche, Konzepte und Umsetzung, München, oekom verlag.
Nehrhoff, Daria (2013): Inwieweit kann die Grüne Gentechnik einen Beitrag zur Ernährungssicherung in Afrika leisten? - Eine explorative Studie -, Masterarbeit im Studiengang Master of Education
Eingereicht im Fachbereich Biologie WORD